Ha megnyernétek a lottót, vagy máshogy pénzügyileg teljesen függetlenné válnátok, milyen egyetemi szakra járnátok pusztán kedvtelésből, tudásvágyból, kíváncsiságból?
Ókori nyelvek és kultúrák - Asszirológia szakirány, minornak pedig felvenném az Egyiptológiát.
Mert nagyon érdekel a bronzkori kultúra, élet. :)
Orvosi.
Anno felvételiztem is, max pontos fizika, max belgyógy írásbelikkel, de nem mentem el szóbelizni, mert meghallottam a szüleimet arról beszélni, hogy apu munkahelye megszűnik, két testvérem még tanult. Mivel az egyetem 250 km, azt hazudtam, nem sikerült a szóbeli, nem vették fel és elmentem dolgozni. A mai napig nem tudják az igazat...
Azóta is nagyon sokszor eszembe jut, valahogy nem találom magam, pedig már 40 felett járok.
Gyógypedagógiát tanulok, milliárdosként is ezt tanulnám, csak kevésbé aggasztana, hogy hogy fogok megélni, hogy maradok majd motivált. Esetleg utána elvégeznék egy anglisztikát, mert miért ne.
Ugyan nem egyetemi szak, de szívesen járnék japán nyelvtanárhoz illetve zongorázni is szeretnék, de egyetem plusz munka mellett ezekre se időm, se pénzem.
Nem az, hogy mit, hanem, hogy hol.
A Stanfordon szeretnék mesterséges intelligenciából PhD-zni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!