Milyen az Eötvös József Gimnázium? A tanárok és a közösség? Mennyire erős?
Figyelt kérdés
Humán beállítottságú,nagyon szorgalmas és nagyon tanulós lány vagyok.Ellenben középszerű iskolában is sokat kell tanulnom az ötösért,tehát nem az a fajta vagyok,aki kevés tanulással is nagyon jó jegyeket kap.2010. aug. 30. 19:26
2/4 A kérdező kommentje:
A budapesti.
2010. aug. 30. 19:31
3/4 A kérdező kommentje:
Az 5. kerületben.
2010. aug. 30. 19:32
4/4 anonim válasza:
ugyan már régi a kérdés, de lehet, hogy még megnézed:
én E5vösös vagyok, és csak ajánlani tudom Neked! most 10.es vagyok, bizony hajtani kell, de nem szívják a véredet. tanárok nagyon jók, csak különbözők az elvárások, ez lehet kissé szokatlan. közösség szerintem a legjobb, kellemes a légkör, rendesek a társak, jók az osztályok- és ha idejössz, megtapasztalhatod a híres E5vös-szellemet!:)
elég erős gimi, de ha írsz egy jó felvételit, és jól szóbelizel-remélem bekerülsz!:)- szerintem helyt tudsz majd állni! :)
remélem még olvasod majd ezt a választ!
sok sikert a felvételihez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!