Iskolás diákok! Most hogy jelenléti oktatás van, hogy érzitek mi a jobb? Mégis jó volt az online oktatás? Azoknak is akik a személyes megjelenés mellett kampányoltak?
Igazából a digitálist és a kontaktot is szeretem.
Mindkettő más miatt jó. A kontaktnál társaság van, találkozol a haverokkal, stb. A digitálisnál nem kell fél hatkor felkeljek, összekapjam magam, buszon tötymörögjek, üljek ott 7-8 órát, majd megint 1 órát buszozzak.
Szerintem a hibrid oktatás volt a legjobb (már akinek volt), mert az egy tökéletes középút.
Végzős vagyok egy olyan gimiben ami a lakástól 15 percre van. A két emelt érettségi miatt nekem a jelenléti oktatás jön be. 85+ százalék a cél. Én hatékonyabban tanulók ha a tanár élőben magyaráz.
Több osztálytársam szeretne online oktatást. Szinte kivétel nélkül azért mert akkor kevesebb tanóra van megtartva és számonkérések könnyebbek. A tesóm tavaly érettségizett borzasztó eredménnyel, mert az online oktatás alatt a haverjaival csak játszott. A jegyei ötösök lettek év közben mert a dolgozatait összepuskázta, majd az érettségin lebőgött. Nem vették fel sehová.
Nem lehet tudni biztosra, de ha lesz is, október végéig biztos nem várható. A vadászkiállításnak köszönhetően most úgy tesznek mintha nem lenne semmi baj, majd a kiállítás végétől várnak egy-két hetet, hogy ne legyen túl feltűnő az, hogy vártak a lezárással a kiállítás végéig.
Arról nem is beszélve, hogy mindenféle hülye variánsok jelennek meg, Izraelben pedig egyre rosszabb a helyzet, szóval előbb-utóbb hozzánk is elér ismét. Én már nem tudok hinni ennek a felhozatalnak, el se mentem oltásra, főleg hogy mindig mást találnak ki, amiért az oltás nem elég stb.
Csak idő kérdése, és megkapjuk a választ az online oktatásra, bár az előző években is hangoztatták, hogy nem lesz lezárás, és mégis lett. Majd meglátjuk
Nálunk az iskola vezetősége állítólag eldöntötte hogy akármi is lesz, mindenképpen kontakt oktatás lesz. Az indok? Most már bárki beoltathatja magát, maszk sem kell, tehát innentől már viszonylag biztonságos állítólag (az utolsó részt én raktam hozzá).
Érdekes érvelés, és értem is a logikáját, de azért na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!