Szerintetek 1,5 hónap alatt meg lehet írni egy Corvinusos Bsc szakdolgozatot?
Gazdálkodás és menedzsment szakon vagyok, október közepén kell leadnom a szakdolgozatomat, azonban a konzulensem nem túl segítőkész. nem választottam pénzügyes témakört, azonban nem olyan egyszerű a kutatási témám. A korábbi ínsomról kiderült, hogy nem lesz jó, így 1,5 hónapom van írni egy újat teljesen. A szakmai gyakorlatomat csinálom, így este 6 után érek rá, illetve vasárnap vagy kora reggel munka előtt.
Szerintetek ennyi idő alatt le tudom adni?
22L
Persze, bőven.
Nekem pl. május eleje volt a határidő és április közepén kezdtem el írni a szakdolgozatomat.
Mondjuk én imádok írni, tudok gépírni is.
Nagyon lazán vettem, emlékszem áprilisban még mondtam is, hogy ráérek, simán meglesz. :D
A konzulensem volt, aki sürgetett és meg is lepődött, hogy végül meglett a tantárgy.
A határidő előtt leadtam a szakdolgozatomat.
A lényeg, hogy lazulj el, dolgozz minőségi forrásokból, legyen egy célravezető vázlatod és érdekeljen a téma.
Én is GM szakos voltam, hajrá!
Az idegennyelvű szakirodalomnak lehet magyar változata is és mondjuk a magyart elolvasod, de az angolra vagy mind a kettőre hivatkozol.
Vagy megkérhetsz egy jó angolost, akiben bízol, hogy fordítsa le azt a pár oldalt.
Vagy kihagyod a nemzetközi szakirodalmat, úgyse kötelező, csak ezáltal értékes pontokat vesztesz.
Érdemes a szakdolgozatnak az értékelési pontjait megnézni, amire többet adnak, arra fókuszálni jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!