Nem engedtek osztalyozo vizsgat tenni, mert nem tudtam a feltétlekerol ugyan is nem tajekoztattak?
Ma megirtam a 11 es 12. Es angol elorehozott irasbelit majd a vegen jott a szobeli ahol kiderult hogy 20 tetel volt amikrol nem tudtam. A tetelekrol es az elorehozott jelenkezesrol majusban esett szo egy jelenleti óran, amin en nem voltam mivel valaszthato volt, hogy ki akar bemenni es ki akar online tanulni a fennmarado idoszakban. Ezert engem nem tajekoztattak se a jelentkezesrol se a tetelekrol. Ugy gondolom hogy az iskolanak kotelessege lett volna tajekoztatni azolat is akik online voltak. Egyebkent az iskola honlapjan vagy egy link a vizsgakovetelmenyekrol csak nem mukodik :)))
Erdemes lenne felvennem a kapcsolatot az oktatasugyi miniszteriummal?
Kedves 1 es
"Osztályozó vizsga évente 2 vizsgaidőszakban szervezhető: áprilisban és augusztusban, azonban az iskola igazgatója ettől eltérő időpontot is kijelölhet. A vizsga pontos napjáról a vizsgázó, illetőleg a szülő a tanuló osztályfönökétől - minimum a vizsga előtt két héttel értesitést kap."
"A vizsga részletes követelményeiről a tanuló minimum a vizsga előtt 6 héttel írásbeli tájékoztatást kap."
Jeeeeee aztaaaaaa
Kormanyrendeletet megszegtek tehat perelhetok
Ha tudtad, hogy osztályzó vizsgát kell tenned akkor nem volt semmi sem gyanús egész nyáron? Az iskola tájékoztatta a diákokat a jelenléti órán (ezt tanukkal tudja igazolni). Az a te bajod, hogy nem voltál ott.
Innentől kezdve egy OH bejelentéskor kiröhögnek és elutasítják a beadványodat.
Ha már megírtad a két írásbelit akkor kell lennie annyi angol tudásodnak, hogy tudj valamit makogni mindegyik tételről. Ezek általában a család, a hobbi, lakás ... témákról szólnak.
A két írásbeli hogy sikerült? Miért is nem szóbeliztél?
Van akinek annyira rosszul sikerül (12% alatg) az írásbelije, hogy nem is szóbelizhet. Ez így van az érettségin is.
Nem a kormanyrendelet szerint jart el az iskola a kiertesitesekkel.
Amugy 98, 97% os lett az irasbeli ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!