Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Gimibe nem vettek fel de...

Gimibe nem vettek fel de szakkozepbe igen, van meg eselyem hogy atiratkozzak a gimibe v valami? Bovebben lent.

Figyelt kérdés
8.bol ballagtam most megyek 9.-be 2 sulit jeloltem 1ik gimnazium masik szakkozep,,,a gimibe nem vettek fel de a szakkozepbe igen viszont hallotam ezt azt a sulirol (rosszakat :/) s azon gondolkodom hogy atkellen vhogy menni a Gimibe ahova nem vettek fel,van erre lehetoseg?vmi fellebezest v valamit lehet beadni hogy hatha felvesznek es atiratkozzak oda?
2010. aug. 30. 12:38
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Nem fellebbezés, hanem az adott gimnázium(ok) igazgatóját, hogy van-e még hely, fel tudnának-e venni. Ha van szabad helyük, tetethetnek veled valami felmérő vizsgát és felvehetnek. Nemcsak egy helyen érdemes próbálkozni, illetve ha most nem sikerül, a négy év alatt bármikor próbálkozhatsz, hiszen változnak a létszámok.
2010. aug. 30. 13:25
 2/9 A kérdező kommentje:
De ebbe a gimmnaziumba nem vettek fel,viszont megszeretnem probalni megint hathogyha vhogy felvennenek v valami,mert amek suliba most fogok menni arrol ma konyvosztason annyi rosszat hallottam h teljesen nem akarok oda menni!
2010. aug. 30. 16:34
 3/9 anonim válasza:
100%

Az én fiam sem vették föl gimibe, most szakközépbe jár, 9be.

Először is, előbb várj, valamiért választottad azt az iskolát, lehet, hogy mégis jó lesz. Ne másra hallgass, csak magadra. Mindenhol van rossz tanár, rossz módszer. De jó is :)

A másik, hogy mi fellebbeztünk, jegyzőnél. És elutasítottak. Nem esett jól senkinek.

Ha mindenáron váltanál, szerintem keresd meg az újabb iskola titkárságát, mondd el mennnyirede mennnnyire szeretnél ott tanulni, csak későn kaptál észbe. Mit tanácsolnak, mit tehetsz?

Szerintem.

2010. szept. 1. 19:07
 4/9 A kérdező kommentje:

hat nem is az tapasztaltam ezt azt a suliban :/ es nem jokat

38an vagyunk egy tereemben (36 cigany) ablakot nem lehet kinyitni raadasul mondja ofo hogy telen alig van a szakiskolaban futes:/ s pl kedden gyakszink lenne fel 12ig,,,3kor jonn haza busz...hazajovok kajalok fel 5-tol kezi edzes,,,fel 7ig hazajovok tanulok oda a napom,kezit meg nem szeretnem abbahagyni,jah es a sulirol meg annyit h h amit az osztfo elmondott azok alapjan gyengebb suli mint amiennek en kepzeltem,,,:S

2010. szept. 1. 23:20
 5/9 anonim válasza:

Nos, akkor már csak a váltáson gondolkodsz. Jól meg kell nézni a sulikat. Nem néztél utána jelentkezéskor? A legközelebbinél szánj rá időt és kérdezősködj olyanoktól, akik oda járnak, hogy hogy érzik magukat, milyen szintű az oktatás, stb. Válaszok és határozott elképzelés nélkül ne dönts. Akkor nyugodt lehetsz majd, hogy jó helyre jutottál.

Viszont később, majd ha jön mégis egy-két rossz momentum, gondolj arra, senki sem kényszerített arra, hogy ezt vagy azt válaszd. A te döntésed és jónak ítélted. Én így csináltam és bejött. Sok sikert!

2010. szept. 2. 08:44
 6/9 A kérdező kommentje:
kerdezoskodtem en,szomszedtol is (abban a suliban tanit ahova most jarok) de mindenki csak a szepet es a jot mondta.en meg amien vok na mondtam magamba biztos jo suli akkor meg minden :S de hat ez van holnap felmegyunk az itteni gimibe es beszeluk az igazgatoval h van e hely stb .
2010. szept. 2. 15:50
 7/9 anonim válasza:
Sok sikert!
2010. szept. 2. 19:55
 8/9 A kérdező kommentje:
koszonom a segitsegeteket!remelem meglessz :)
2010. szept. 2. 20:01
 9/9 A kérdező kommentje:
koszi mindenkinek a segitseget :) hetfotol ide fogok jarni a gimibe,pont volt 1 hely :)
2010. szept. 3. 16:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!