Gimibe nem vettek fel de szakkozepbe igen, van meg eselyem hogy atiratkozzak a gimibe v valami? Bovebben lent.
Az én fiam sem vették föl gimibe, most szakközépbe jár, 9be.
Először is, előbb várj, valamiért választottad azt az iskolát, lehet, hogy mégis jó lesz. Ne másra hallgass, csak magadra. Mindenhol van rossz tanár, rossz módszer. De jó is :)
A másik, hogy mi fellebbeztünk, jegyzőnél. És elutasítottak. Nem esett jól senkinek.
Ha mindenáron váltanál, szerintem keresd meg az újabb iskola titkárságát, mondd el mennnyirede mennnnyire szeretnél ott tanulni, csak későn kaptál észbe. Mit tanácsolnak, mit tehetsz?
Szerintem.
hat nem is az tapasztaltam ezt azt a suliban :/ es nem jokat
38an vagyunk egy tereemben (36 cigany) ablakot nem lehet kinyitni raadasul mondja ofo hogy telen alig van a szakiskolaban futes:/ s pl kedden gyakszink lenne fel 12ig,,,3kor jonn haza busz...hazajovok kajalok fel 5-tol kezi edzes,,,fel 7ig hazajovok tanulok oda a napom,kezit meg nem szeretnem abbahagyni,jah es a sulirol meg annyit h h amit az osztfo elmondott azok alapjan gyengebb suli mint amiennek en kepzeltem,,,:S
Nos, akkor már csak a váltáson gondolkodsz. Jól meg kell nézni a sulikat. Nem néztél utána jelentkezéskor? A legközelebbinél szánj rá időt és kérdezősködj olyanoktól, akik oda járnak, hogy hogy érzik magukat, milyen szintű az oktatás, stb. Válaszok és határozott elképzelés nélkül ne dönts. Akkor nyugodt lehetsz majd, hogy jó helyre jutottál.
Viszont később, majd ha jön mégis egy-két rossz momentum, gondolj arra, senki sem kényszerített arra, hogy ezt vagy azt válaszd. A te döntésed és jónak ítélted. Én így csináltam és bejött. Sok sikert!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!