Egy kollégiumi hely átadása esetén kinek kell írni? (bővebben lenn)
Figyelt kérdés
Most nyáron megpályáztam koleszt, valamint egy albérletbe is jelentkeztem. Mindkettőbe felvettek, de az albérletben fogok lakni, tehát a koleszos helyemet át tudom adni valakinek. (olyannak, aki most keres lakhatást magának.)
A kérdés, hogy ez ügyben milyen címre kell írnom levelet? Melyik iskolai szervezet foglalkozik a koleszos férőhelyekkel?
2021. aug. 25. 20:03
1/4 anonim válasza:
Az iskoládnak írsz, vagy ahol beadtad a jelentkezésed ugyanoda. Ja és sürgősen írj, mert a helyeket már kiadták és te így mástól vetted el.
2/4 anonim válasza:
Ha ELTE kolesz én örülnék ha helynek, ha még szabad
3/4 A kérdező kommentje:
Jött a válasz, hogy nem lehet "üzérkedni" ezzel 😥
Köszönöm, aki foglalkozott a kérdésemmel.
2021. aug. 27. 11:00
4/4 anonim válasza:
nálunk sem lehet üzérkedni, mivel vannak akik direkt kijátszanák ezt a kiskaput
ha lemondod a helyed, akkor megkapja az aki elöl van a várólistán és az így van rendjén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!