PTE-s kollégisták, kb. hány órakor szokott jönni az értesítés, hogy felvettek-e koliba?
Figyelt kérdés
Nagyon izgulok már... 😅 Állítólag ma tudjuk meg (idén leszek elsőéves).2021. aug. 25. 11:00
12/17 anonim válasza:
én igen, mégsem kaptam, szerintem nem ettől függ
13/17 A kérdező kommentje:
Én is egyébként, nem hiszem, hogy lenne összefüggés :(
2021. aug. 30. 10:44
14/17 anonim válasza:
Szerintem amiatt van, hogy ez az egyetem is aug elsejétől alapítványi kézbe került. Ez pedig még csak a kezdet, lesz ez rosszabb is.
15/17 anonim válasza:
Nem, ez korábban is nagyjából ilyen volt. Eddig nem emlékszem, hogy konkrétan közölték volna velünk a pontszámot, amivel felvettek minket a kollégiumba vagy éppen elutasítottak, max. a Neptunban lehetett látni talán. Viszont idén igen és mint kiderült most 47 pontom volt, ebből 34 pont a szociális és 5 többletpont (erre emlékszem, hogy mindig kaptam, de elképzelni nem tudom mire). Úgyhogy ez alapján tudok kalkulálni (hiszen a korábbi évekhez képest semmit nem változott a szociális helyzetem és teljesen ugyanazokat a papírokat tudtam beadni most is). Úgyhogy ez alapján én elsősként és a korábbi években felsőbbévesként is mindig ilyen 80 körüli pontokkal kerülhettem be a koliba (417 volt a felvételi pontom, később is ilyen 4-5 egész körüli átlagaim voltak). Szóval nekem eddig főként a tanulmányi eredményemen múlt, idén pedig amiatt nem kaptam.
16/17 anonim válasza:
Egyébként én kb. 50 km-re lakom az egyetemtől, a szüleimmel élek, dolgoznak és átlagosan keresnek, nincsen tanuló testvérem, senki sem beteg a családban, nem szedünk gyógyszert stb., tehát igazából csak az alap dolgokra kapok pontot szociális alapon is.
17/17 anonim válasza:
Én másodéves vagyok, 60 feletti pontom volt és az első helyen megjelölt koliba kerültem. Viszont tavaly én se kaptam helyet, akkor kb ugyanaz volt az elsősökkel, mint most veletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!