Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » PTE-s kollégisták, kb. hány...

PTE-s kollégisták, kb. hány órakor szokott jönni az értesítés, hogy felvettek-e koliba?

Figyelt kérdés
Nagyon izgulok már... 😅 Állítólag ma tudjuk meg (idén leszek elsőéves).

2021. aug. 25. 11:00
1 2
 11/17 anonim válasza:
93%

Sziasztok!

Be vagytok oltva?

2021. aug. 29. 17:27
 12/17 anonim ***** válasza:
26%
én igen, mégsem kaptam, szerintem nem ettől függ
2021. aug. 29. 17:35
 13/17 A kérdező kommentje:
Én is egyébként, nem hiszem, hogy lenne összefüggés :(
2021. aug. 30. 10:44
 14/17 anonim válasza:
0%
Szerintem amiatt van, hogy ez az egyetem is aug elsejétől alapítványi kézbe került. Ez pedig még csak a kezdet, lesz ez rosszabb is.
2021. aug. 31. 10:51
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez korábban is nagyjából ilyen volt. Eddig nem emlékszem, hogy konkrétan közölték volna velünk a pontszámot, amivel felvettek minket a kollégiumba vagy éppen elutasítottak, max. a Neptunban lehetett látni talán. Viszont idén igen és mint kiderült most 47 pontom volt, ebből 34 pont a szociális és 5 többletpont (erre emlékszem, hogy mindig kaptam, de elképzelni nem tudom mire). Úgyhogy ez alapján tudok kalkulálni (hiszen a korábbi évekhez képest semmit nem változott a szociális helyzetem és teljesen ugyanazokat a papírokat tudtam beadni most is). Úgyhogy ez alapján én elsősként és a korábbi években felsőbbévesként is mindig ilyen 80 körüli pontokkal kerülhettem be a koliba (417 volt a felvételi pontom, később is ilyen 4-5 egész körüli átlagaim voltak). Szóval nekem eddig főként a tanulmányi eredményemen múlt, idén pedig amiatt nem kaptam.
2021. aug. 31. 11:29
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként én kb. 50 km-re lakom az egyetemtől, a szüleimmel élek, dolgoznak és átlagosan keresnek, nincsen tanuló testvérem, senki sem beteg a családban, nem szedünk gyógyszert stb., tehát igazából csak az alap dolgokra kapok pontot szociális alapon is.
2021. aug. 31. 11:32
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Én másodéves vagyok, 60 feletti pontom volt és az első helyen megjelölt koliba kerültem. Viszont tavaly én se kaptam helyet, akkor kb ugyanaz volt az elsősökkel, mint most veletek.
2021. szept. 1. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!