Szte kompetenciamérés mennyire nehéz?
Szerintem egyáltalán nem nehéz. Kémiából nincs is, kivéve ha olyan szakos vagy talán. Pont olyan, mint egy gimis/általános iskolás kompetenciamérés. Tétje sincs igazán, nem kell aggódni tőle. De érdemes megpróbálni mert potyakredit és potyaötös.
Már ha ez az a mérés, amire én gondolok...ami nem biztos, mert szerintem csak magyar és matek van. A matek egyszerű (bár én elég jó vagyok matekból) a magyar is könnyű, de az unalmas és sokat kell olvasni, amíg nem találod meg a ctrl F-et.
#4 és nem is gondolnád, hogy milyen képességekkel bírnak egyesek, akiket felvesznek. Az egyetem szájbarágósan leírta az összes teendőt, hogy mikor, mit, hogyan, hol tudnak elintézni. A legfontosabb dátumokról e-mail is kiment, a gólya csoportokban mégis naponta 1023-szor megkérdezik, hogy ez most mi, meg hogy van, de az mikor van és meddig kell...
Ja a kedvencem, egy kolis csoportba úgy írt be a delikvens, hogy ő Íjen kérdéssel fordulna a felsőbbévesekhez, és ja, ők most felvett egyetemisták, komoly mi? Soknak a szövegértelmezési képességükkel hatalmas gondok vannak, csoda, hogy hogyan tudtak egyáltalán leérettségizni, a helyesírásukról már nem is beszélve. Szégyen, hogy így esik a színvonal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!