4/19 A kérdező kommentje:
#3 miért reméled, hogy befog? Én nem örülnék személy szerint.
2021. aug. 18. 18:56
5/19 anonim válasza:
Mert munka és család mellett csinálom a mestert. Az egyetem messze van, sokat elvesz az utazás az időmből. 1 félévet letudtam már online és nagyon szuper volt, a tanárok felkészültek voltak, az anyagot tökéletesen leadták, a vizsgák nagyon rövidek voltak így egyből tudták ki az aki tanult rá. Egyetemi társasági élet nem hiányzik, mivel már kinőttem abból az időszakból.
A jelenléti alapképzésen sem volt színvonalasabb az oktatás a személyes kontaktus ellenére sem, mint most a mesteren online.
6/19 A kérdező kommentje:
#5 Nekem az egyetemi élet hiányzik leginkább, én azért más életszituációban vagyok mint te. Nálunk nem volt olyan zökkenőmentes a online oktatás, nem nagyon hiányzik ez nekem.
2021. aug. 18. 21:09
7/19 anonim válasza:
Bármennyire is szeretnétek, nem fog!
8/19 anonim válasza:
De be fog zárni. Mindenhol ezt mondják.
9/19 anonim válasza:
Nálunk levelezőn már online kezdünk, nappalin meg hibrid.
10/19 anonim válasza:
9es melyik egyetemen lesz ez? Mikor szóltak erről?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!