Egyetemisták, nálatok lesz idén az egyetemen gólyatábor? Elsősök, ti mentek?
Figyelt kérdés
Ahol megtartják a gólyatábort, milyen járványügyi/védelmi intézkedéseket vezetnek be? Teszt, védettségi kártya? Mi az ami a vírus miatt eltérő lesz a 2 évvel ezelőttig érvényes állapothoz képest?2021. aug. 14. 21:38
1/7 anonim válasza:
Nekünk lesz, védettségi igazolvánnyal lehet menni. Nem mondták, hogy bármi változás lenne az előző évekhez képest ezen kívül.
2/7 anonim válasza:
Nálunk is lesz gólyatábor, védettségi igazolványhoz kötött. Nem megyek, mert nem érdekel.
3/7 anonim válasza:
Igen lesz, de nem megyek mert amúgy sem vagyok érte az ilyesmikért.
Jóval kevesebben mehetnek, kb. 300 fő a maximum.
Nem hagyhatják el a kitűzött helyet, nem mehetne sehova és csak oltási igazolvánnyal lehet bemenni, illetve a szokásos protokollok.(lázmérés, kézfertőtlenítés)
4/7 anonim válasza:
Én pont tegnap jöttem haza:)
Csak védettségivel lehetett bemenni illetve gyakran mértek lázat meg fertőtlenítettek is.
5/7 anonim válasza:
Én menni fogok, nálunk is védettségi igazolvány kell hozzá.
Fogalmam sincs, miben térne el, nem voltam még gólyatáborban, ilyen hú de extra infókat nem tudtam meg.
6/7 anonim válasza:
Van, pont most vagyunk GT-ben. Védettségi kellett a belépéshez és ennyi. A sok alkohollal belsőleg fertőtlenítünk. Nem változott elvileg semmit a korábbiakhoz képest
7/7 anonim válasza:
Nálunk is lesz, de én se megyek. Programom van/lesz: 2 koncert, s inkább arra megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!