Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » PTE BTK-n pályázhatok költségt...

PTE BTK-n pályázhatok költségtérítés mérséklésére, ha előző félévben már kaptam?

Figyelt kérdés
Akkor mintha azt olvastam volna, hogy csak egyszer van rá lehetőség, most viszont nem találok ezzel kapcsolatban semmit.
2010. aug. 29. 15:25
 1/2 anonim válasza:
0%

igaz nem a kérdésre válaszolok, de mi az hogy költségtérítés mérséklése? Ilyen is van, és ez kinek jár?

Ne haragudj de érdekelne.

2010. aug. 29. 15:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Ha költségtérítéses vagy (én túlléptem a ingyenes félévek számát, szóval nem tudom, hogy van, ha valaki már eleve költségtérítésesen indult), beadhatsz ilyen-olyan indokkal pályázatot, és max az összeg felét elengedik. Ha elég jól megindokolod.
2010. aug. 29. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!