Tanítók! Milyen műveltségi területetek van?
Magyar nyelv és irodalom, mert csak 2 terület közül lehetett választani és ez áll hozzám legközelebb.
Gyerekkori álmom volt, hogy tanító legyek. Elkezdtem az egyetemet, jelenleg is csinálom, viszont végzek mellette egy gazdasági szakot is, hogy meg is tudjak élni valamiből. Nem tervezem, hogy továbbképzem magam a tanítói pályán, sőt tanítani sem tervezek a jelenlegi helyzet mellett. Csinálom mert szeretem és érdekel, de nem minden áron.
Te kérdező, most jelentkeztél tanítónak? Vagy már tanulsz?
Magyar nyelv és irodalom. Természetismeretet vagy vizuális nevelést szerettem volna, bár a magyar mindig jól ment, így nem voltak nehézségeim. (Amikor a fősulit végeztem, még lehetett 2 szakot felvenni, a másik szakom a gyógypedagógia volt. Viszont ezzel a szakpárral adott volt a magyar műv terület, nem választhattam.)
Nem bánom, mindegy már, mert úgyis a gyógypedből élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!