Egyetemen el lehet kezdeni nyelvet tanulni?
PPKE BTK érdekelne hogy lehet-e felvenni nyelvet úgy hogy teljesen kezdő lennék benne ?
Tanítanak egyáltalán nyelveket felvehetőként ezen az egyetemen?
Ha igen akkor azokat hol lehet megnézni hogy mik , és hogy hogy lehet őket felvenni?
A válaszokat előre is köszönöm.
1. nek és 2. nek köszönöm a haszontalanságát és a bunkóságát.
3. nak köszönöm a normális válaszát.
nem bántásból, de én is rendre elcsodálkozok azon, h. egyetemista emberek a gyakorin akarnak hiteles, valid infokhoz jutni.
ember, a tanulmányaidról van szó, amin múlik a kredited, a jegyed, az ösztöndíjad, vagy tandíjad, a diplomád... 2021-et írunk, minden egyetemnek van weboldala, fb-oldala, a webjén a tanszékek, a TO, a tanárok, mail címmmel, telóval...
tehát teljesen adekvát a kérdés, h. miért nem a tanulmányi hivatalban, a tanszéken, a tutorodnál, vagy felsőbb éveseknél érdeklődsz? és vonatkozik mindenkire, aki ilyen kulcsadatokhoz itt akar hozzájutni...
a fake news korszakában élünk, a fact checking elmondhatatlanul fontos.
egy egyetemi állampolgártól elvárható lenne ennyi IQ, kritikai gondolkodás, körültekintő magatartás valóban, és lehet lepontozni, de sztem igazam van.
#2-es vagyok, ne köszönd, van erre egy kifejezés: nyitott szájjal a fa.. erdőbe.
Btw aszolút egyetértek a #6-os válaszolóval, szóval nem is ragozom tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!