Egyetemisták, ki milyen szakra jár, és miért azt választottad, mi az életcélod vele?
Igazából én is csak most fogom kezdeni😇
Te melyik egyetemen kezdesz?
#12 szintén debreceni egyetemen, csak a szolnoki campuson
#13 uuh pszichológia engem is nagyon sokáig érdekelt, csak brutál magasak a ponthatárok, konkrétan mindenből újra kéne érettségiznem :D de neked sok sikert, örülök, hogy azt tanulhatod, ami igazán érdekel és így biztos sikeres is leszel, valamint utólag is gratulálok, hogy bejutottál erre a szakra
biosszal az a baj, hogy itthon nem tudom pontosan mit kezdenék.. ha pl olyan országban élnék, akkor fixen tengerbiológiát tanulnék, az az ami igazán érdekelt egész életemben, de magát a biológiát mint tudományt is imádom
kutatóként vagy magántanárként talán tudnék itthon dolgozni, inkább magántanárként
külföldre nem tudom mennyire lenne e esélyem kijutni, de még nem biztos hogy jelentkezek, most nagyon rá vagyok pörögve, de jövőig ez még százszor változhat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!