Miért nem tudok utalni a Debreceni Egyetem gyűjtőszámlájára?
Nekem is küldtek e-mailt:
Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Debreceni Egyetem 2021.08.01. napjával költségvetési szervi jogállásából alapítványi fenntartású, államilag elismert közhasznú felsőoktatási intézménnyé alakul át.
Felhívjuk a figyelmét, hogy a modellváltáshoz kapcsolódóan megváltozik a hallgatói gyűjtőszámla száma az alábbiak szerint:
A gyűjtőszámla száma 2021.08.01-től: 11738008-21489901 (OTP Bank Nyrt.)
Számlatulajdonos neve: Debreceni Egyetem
Kedvezményezett: DEBRECENI EGYETEM- NEPTUN GYŰJTŐ SZL
IBAN: HU04 1173 8008 2148 9901
0000 0000
SWIFT: OTPVHUHB
A gyűjtőszámlára történő utaláskor a közlemény rovatban továbbra is a Neptun rendszerben szereplő Neptun kódot kell feltüntetni, NK-Neptun kód formátumban (Neptun kód nagybetűvel írva, ügyelve az O-0, I-1, Z-2, U-V, H-4 stb. megkülönböztetésére, a betűcsere elkerülésére), valamint a hallgató nevét (példa: NK-AB1234 Vezetéknév Keresztnév).
A banki átutalás feldolgozása az adott napon éjfélig indított utalásnál, pontosan kitöltött közlemény rovat esetén, a következő munkanapon reggel történik meg.
Kérjük az átfutási időt vegye figyelembe pénzügyi tranzakciók előtt, nehogy lekéssen a befizetési határidőkről!
A régi gyűjtőszámlán maradt egyenlegek természetesen átvezetésre kerülnek az új gyűjtőszámlára. (Egyenlegét a Neptunban a Pénzügyek/Befizetés, Pénzügyek/Tranzakciós lista menüpontokon tudja megtekinteni.)
Az új gyűjtőszámlaszámra legkorábban 2021.08.01-től utalhat, viszont a Neptunban pénzügyi műveleteket - a korábbi tájékoztatásunknak megfelelően - csak 2021.08.05-től tud végezni.
A 2021.07.31. után a régi gyűjtőszámlára indított utalásokat a Magyar Államkincstár visszafordítja a kiinduló számlaszámra.
Üdvözlettel:
Debreceni Egyetem
...
[Üzenet megvágva] Egész levél megtekintése
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!