Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Örülnétek újra a digitális...

Örülnétek újra a digitális oktatásnak?

Figyelt kérdés
Anya ma mondta,hogy egy ismerőse hozzájutott egy olyan infóhoz,hogy szeptember 14.-ig lesz suli,utána digitális,mert annak az általános sulinak,amelyiknek a tanára mondta,ők körlevélben ezt kapták. Persze erre lehetett számítani,alapból,hogy a digitális oktatást akarják fejleszteni,amiatt is. Nálam öcsém általános sulis,én tavaly érettségiztem,idén egyetem,ott nem tudom mi lesz,de kíváncsi vagyok ti hogy vagytok ezzel,mint általános/középsulis/egyetemista diákként?
2021. júl. 31. 11:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
46%
Nagyon örülnék neki, ha újra digitális oktatás lenne.
2021. aug. 3. 10:08
 12/14 anonim ***** válasza:
36%
Orulnek neki nagyon, mert nem kene 4-5 kozott felkelni hogy beerjek, nem kene nyomorogni a buszon, utalom ha a tarkomra lehelnek az emberek, plane most...
2021. aug. 7. 19:38
 13/14 anonim ***** válasza:
63%
Nem örülnék, mert 12.es leszek
2021. aug. 16. 13:03
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Méghogy Te felülsz ilyen hülye híreszteléseknek, az egy dolog... de hogy anyukád is elhiszi, az gáz...
2021. aug. 23. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!