A rezidenskedés ezt jelenti?
Jól mondtad.
Privátban leírom kicsit részletesebben neked.
Köszönöm szépen!:D
Utolsó: Én szerintem megéri egy kis rabszolgaság egy nemes hivatásban, amíg szakorvos leszel később nem éppen kis fizuért, és olyan szakmád lesz, ami örökzöld. Ha egy gyárba kell menned robotolni, mert nem akarsz továbbtanulni, akkor az egész életre rabszolgaság:) És ez csak egy példa.
Nem. Nem éri meg. Szakorvos vagyok végig csináltam. Az égész orvosi nem éri meg. Gyakorlatilag kidobodba fiatalságod az ablakon.
Ami meg a nemes hivatást illeti olvasgass bele itt pár kérdésbe és látni fogod mekkora a társadalmi megbecsülése a nemes hivatásunknak. Gyakorlatilag nulla.
Hat évet szopol úgy, hogy se karácsonyod se semmi ünneped a vizsgaidőszakok miatt. Utána X évig dolgozol sz.rért-húgyért. Aztán 10-12 év szopás után talán szakorvos leszel. És a legszebb éveid kuka. Arról nem is beszélve, hogy már gimi alatt teperni kell.
Ha újrakezdhetném elmennék egy jobb szakközépbe kitanulnék valami burkoló , kőműves, asztalos szakmát és kb. ugyanazt a pénzt megkeresném vállalkozóként mint most, csak éppen tized ennyi tanulás, magány, szenvedés árán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!