Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 30 evesen lehet meg belolem...

30 evesen lehet meg belolem tanar vagy mar tul idos vagyok hozza?

Figyelt kérdés

Minding is erdekelt ez a szakma es szeretek gyerekekkel foglalkozni, habar azt is tudom hogy sokszor ez kihivassal jar.

Sajnos csak szakmam van es nem tulzottan vagyok tisztaba az oktatasi rendszerrel.

2021. júl. 26. 22:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%

Idegenvezetőnek felsőfokú szakképzésen tanulhatsz, az két év. A korona nem tart örökké, tehát érdemes.

Ha nem olyan szakra mész, ahol kell a matek, akkor az nem számít. Tanítóknál pont fontos, hiszen ők matekot is tanítanak, ennélfogva tanulnak is.

2021. júl. 26. 23:04
 12/15 anonim ***** válasza:

nyelvvizsga-kötelezettség? sztem meg egyetemről is kikéne vezetni,ha már így is beragad a dipomák 40 százaléka.

Biztos nem lesz követelmény egyetemre.

2021. júl. 26. 23:07
 13/15 A kérdező kommentje:
Nyelvet szeretnek tanitanu
2021. júl. 26. 23:15
 14/15 A kérdező kommentje:

14-es mire gondolsz?

Remelem nem arra hogy egy darab betut elirtam...

2021. júl. 27. 00:14
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha tanító akarsz lenni (1-4. osztály9, akkor főiskola elég érettségi után.

Osztatlan tanári 5 év, valahol 6. év még kötelező gyakorlat, nagyon nehéz, de ha érdekel, vágj bele. Én elvégeztem az első szakom (GTK-n), most 23 évesen gondoltam én is, hogy inkább a tanári képzés érdekelne. Bárcsak ne tartana ilyen sokáig.

2021. júl. 29. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!