Izgultok a ponthatárok miatt? Ki hova jelentkezett?
Figyelt kérdés
2021. júl. 17. 18:58
1/21 anonim válasza:
Nagyon. ELTE a cél, majd kiderül, elég lesz-e a pontom
Te?
2/21 anonim válasza:
Én annyira nem izgulok, mérnökire eleve kevesebb pont kell. Óbudaira jelentkeztem.
3/21 anonim válasza:
BGE gazdinfo. Nem izgulok, 480 pontom van.
4/21 anonim válasza:
PPKE BTK pszichológiai 470 pontom van
5/21 anonim válasza:
Még nem jelentkeztem, csak fogok a jövőben. NKE-RTK. Addig még kell egy emelt, ha az meglesz 65-70%, akkor 100%, hogy bejutottam pontok alapján. A többi majd eü-n, fizikain, pszichon kiderül, leginkább az eü miatt paràzok.
6/21 anonim válasza:
Napok óta ezen stresszelek, már beteges módon, szerintem kicsinálom a környezetemet, BME-re jelentkeztem VIK-re, remélem elég lesz a 417 pont... :D
7/21 anonim válasza:
Én az EKE-re jelentkeztem Emberi erőforrásokra és Gazdinfora. Tavaly egyik szak sem indult.
Nem izgulok, mert ez nekem már a második diploma lenne, szóval nincs nagyon tétje.
8/21 anonim válasza:
Én is izgatott vagyok, Corvinusra jelentkeztem, nemzetközi gazd.ra
9/21 anonim válasza:
EKE proginfó, de nem ANA hanem ATA
Nem izgulok, a max. létszámot nem haladta meg az első helyes felvételizők száma, de még az összfelvételizők száma sem. De nem is éppenhogy haladta meg a minimumlétszámot az első helyesek száma.
10/21 anonim válasza:
SE-ÁOK-ra jelentkeztem, nagyon várom a ponthatár kihirdetést:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!