Származik-e bármi hátrányom abból, hogy nem megyek el a Miskolci Egyetem gólyatáborába?
Érdekes, eddig 3 képzést végeztem el, 3x hagytam ki a gólyatábort és sosem volt gond, hogy legyenek barátaim vagy hogy minden infót megtudjak. :)
Igen, mások tudnak odamenni valakihez az első nap, de max az első 1-2 hétben látszik ez. Én eddig mindig összehaverkodtam pár emberrel az első napon. Lesz más is, aki nem megy a gólyatáborba meg igazából lesz miről beszélgetned, érdeklődnöd legalább. Ha nem akarsz, ne menj!
Én nekem annyi "személyes" példám van, hogy anno a bátyám nem akart elmenni, utána meg hazajönni...
Szerintem megértik már 2021-ben ha nem akarsz inni nem iszol, viszont ha kolis leszel menj el, mert tényleg rengeteg emberrel ott ismerkedsz meg, barátságok kötődnek. Persze teljesen te dolgod, de 3-4 évet úgy leélni hogy nem vagy társasági ember és alig szólsz a másikhoz elég rossz tud lenni.
Márcsak azért is ha segítség kell egy haverhoz előbb ugranak mint egy csendes valakihez...
"sosincsenek jó véleménnyel arról ha valaki kihagyja"
Mindenki magasból leszarja ott vagy-e. Két egyetemet végeztem el, egyszer se voltam "gólya" és a szatársaim 90%-át nem is ismertem.
Szóródik a társaság, a zöme ,kihullik még az első évben.
180-an kezdtünk, abból 5 év múlva 23-an diplomáztunk.
Ezek nyers számok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!