Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van rá esély, hogy egyetemi...

Van rá esély, hogy egyetemi gólyatáborba majd csak védettségivel lehet menni?

Figyelt kérdés

2021. júl. 14. 20:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
65%
Nagyon remélem, hogy csak azzal lehet majd menni.
2021. júl. 15. 13:06
 12/21 anonim ***** válasza:
94%
A PTE BTK gólyatáborába is tuti kell védettségi.
2021. júl. 15. 13:07
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszi, az infókat. Akkor meglátjuk, hogy alakul.
2021. júl. 15. 16:42
 14/21 anonim ***** válasza:
86%
Nem értem, miért lett lepontozva a válaszom. Abszolút segítő szándékkal írtam. Csak szeretném megérteni, hogy miért teszed ki magad ennek? Nem ítéllek el, meg semmi, csak érdekel, hogy miért nem szeretnéd beoltatni magad? Vagy csak elvből nem? Sajnos, ha ezek kormányrendeletek, akkor nem tudsz/tudunk ellene mit tenni, muszáj betartani, bár lehet reménykedni, hogy hátha addig eltörlik, de még ha úgy is döntenél, hogy mindenféleképpen mennél, még be tudod oltatni úgy magad, hogy a tábor kezdetére már védett legyél, ha szeretnéd. Semmiféleképpen nem akarom ráderőltetni, Te tudod.
2021. júl. 15. 16:49
 15/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy ilyen kulturáltan válaszoltál, sajnos nagyon sok rossz kritikát kaptam már a döntésem miatt, ezért nem akartam vállalni a kockázatot és belemenni mégegy ilyen helyzetbe.

Ha az őszintére vagy kíváncsi, sok lány ismerősömtől hallottam, hogy az oltás nagyon belezavart a ciklusukba, és esetleg még azóta sem rendeződött. Nekem egy évek óta tartó nőgyógyászati problémám úgy tűnik, kezd megoldódni, ezért nem szeretném kitenni magam annak, amit az oltás esetleg okozna. Most ez a legfontosabb, és sajnos, ha úgy adódik, le fogok mondani a gólyatáborról. Csak arra voltam kíváncsi, mennyi esélyem van rá, hogy ott lehessek :)

2021. júl. 15. 19:47
 16/21 anonim ***** válasza:
71%
Köszi, hogy válaszoltál. Így már érthetőbb, így tényleg ne tedd ki magad ennek. Jobbulást kívánok és drukkolok, hogy addigra eltöröljék ezt, hogy Te is tudj menni gólyatáborba. 😀
2021. júl. 15. 20:19
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm!❤
2021. júl. 15. 21:07
 18/21 anonim ***** válasza:
94%
Mivel tömegrendezvényre még mindig kell védettségi, ezért a gólyatáborra is kell, hiszen az annak minősül. Amint eltörlik ezt a rendeletet, nem fog kelleni. Bár nem hiszem, hogy eltörölnék, de azért drukkolok neked.
2021. júl. 15. 22:42
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszi! Bár a logikát nem nagyon értem, mert ha táborozni lehet és ott aludni is, akkor szerintem a gólyatábor is inkább ez a kategória, mint tömegrendezvény...
2021. júl. 16. 13:25
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
A gólyatáborokat jellemzően karonként tartják, simán összegyűlik több száz ember.
2021. júl. 16. 13:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!