Csinálhatnak olyat az OKJ képzést nyújtó iskolák, hogy lefoglalják a normál és az érettségi bizonyítványom?
Nem igazán értem, hogy miért kell ennyire felháborodni!
Én is most iratkoztam be, és tőlem is elkérték és csak akkor adják ide, ha végzetem. Kaptam róla egy átvételi elismervényt, amit aláírtak, hogy náluk van az érettségim, tehát igazolni tudom.
Amúgy meg minek kéne az neked év közben? Kinek akarod mutogatni?
Szerintem azért is kérik be, hogy leellenőrizzék az adatbázisban, hogy valódi-e. Ha meg valódi akkor nem kell aggódni!
Ne akadjatok ki már iskolakezdés előtt ilyeneken! Mi lesz szeptember 1-től??? =o)
De könyörgöm,a bizonyítványok valódiságát egy bemutatás alapján lecsekkolhatják.
Amúgy meg otthagyhatod a fénymásolatot.
Nekik mire kéne 2 évig?
Ilyen nincs.
Igenis kérd vissza.
Engem egyáltalán nem érdekel, hogy náluk van! Van róla papírom, hogy átvették tőlem és kész. Ha meg valami miatt mégiscsak kellene, akkor majd kikérem!
Nem értem miért kell ebből ekkora ügyet csinálni. Ha valakit meg nagyon irritál ez a dolog, akkor boxolja le az iskolájával, de jóra ne számítson! Fel lehet biztatni itt bárkit, hogy igenis hőbörögjön a bizonyítványáért, de utána az illetőnek nem kell az ott tartózkodása alatt szívességet kérnie! Csak azért mondom, mert értek annyira a tanárokhoz, hogy tudjam, milyen az ha valaki szembeszáll velük! Világ életemben én voltam az osztályom szószólója, én álltam ki értük, így hát rajtam csapódott le minden. Én csak annyit mondok, hogy lehet kötekedni, csak utána is legyen olyan határozott!
Oké! Álljon ki a jogaiért, csak utána ne lepődjön meg azon, ha a tanárok és iskolai dolgozók úgy fognak hozzáállni....
De tudod engem nem érdekel, csak próbáltam tanácsot adni és elmondani a véleményem. Nem kell megfogadni, csak tapasztalatból mondom, hogy akinek egyszer kinyílik a szája, az vállalja utána is...
Mert ha most okoskodik, utána meg puncsos lesz, az szánalmas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!