A többi,másokra nem tartozó önfényezés. Az IDŐ visszahozhatatlan kincs, az IDŐ, pénz! Az IDŐ a véges életünk egyik alappillére!
2021. júl. 18. 12:10
22/27 Senior Séf válasza:
Nem szégyenteljes, csak kérdéses, hogy valóban ebben az irányban kell-e palléroznod magad. Én nem szívesen bíznám az egészségemet ilyen nyögvenyelős végzettségű orvosra.
2021. júl. 18. 17:13
23/27 anonim válasza:
Azért azoknak, akik egyetem közelében sem jártak, nemhogy az orvosin, megsúgom, hogy az iskolában való teljesítmény és a szakmában való teljesítményhez más skillek kellenek.
Ha jártatok volna egyetemre tudnátok, hogy a legjobb szakemberek marhára nem a legjobb tanulókból lesznek az esetek nagy részében.
2021. júl. 18. 21:59
24/27 anonim válasza:
23, ezzel nem értek egyet. Lehet,
hogy vannak olyan egyetemi szakok, ahol az egyetemi oktatás és a "való élet" ennyire nincsenek átfedésben, de ahhoz, hogy valaki jó orvos legyen, szakmailag felkészültnek is kell lennie, hiszen ez a munka hatalmas felelősséggel jár. A legjobb szakemberek nem a legjobb tanulókból lesznek? De nem is a legrosszabbakból, ebben egészen biztos vagyok.
2021. júl. 18. 23:48
25/27 anonim válasza:
Ki mondta, hogy a legrosszabbakból? 4 sort azért nem ártana, ha tudnál értelmezni.
2021. júl. 19. 05:28
26/27 A kérdező kommentje:
Mondjuk ebben lehet valami, amit a 23. ír. Egyszer direkt olyan orvoshoz mentem műtétre, akinek ilyen kitűnő eredményei voltak, od volt írva hogy summa cum laude végzett és olyan munkát végzett hogy össze vissza begyulladt a varrat helye, akkor átmentünk egy másik kórházba ahol az elcseszett heget egy másik doki hozta helyre, utána tök szépen begyógyult, aztán rákerestem az orvosra és ott láttam, hogy bár cum laude volt, ő volt a főorvos meg sokan dicsérték, hogy jó szakember.
2021. júl. 19. 06:14
27/27 anonim válasza:
10 év alatt végeztem el a föci-tesi tanárit, most nem megyek bele, hogy mik miatt. Állítólag én vagyok a legjobb arc a suliban a tanítványaim szerint, szeretnek. Nem kell feladni, s mindi embernek kell maradni, én ezt mondom mindig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!