Mi történik ha első pár napban hiányzok egyetemről?
úristen milyen hely az, ahol ha az elsőn nem vagyo ott kiraknak? Attól még lehet az összes többire mégy, csak épp anyádat temeted. -.-'
Nálunk nincs belőle semmi, az előadásokat leszarják, hogy mégy-e a szemináriumok meg csak a második, harmadik héten indulnak, de azokról is lehet hármat hiányozni, szóval ott se foglalkoznak vele, hogy melyik háromra nem mentél.
Nincs valami instruktorod amúgy, akit felhívhatsz, ha kérdésed van? Az egyetem kb. pont leszarja az ilyen kérdéseket, ráadásul én eddig akárhány emberrel beszéltem, mind azt mondta, hogy a TOkon parasztok vannak.
Egy szorgalmi időszak áll kb. 13-15 hétből, aztán az, hogy ott vagy-e az első előadáson, gyakorlatilag nem jelent semmit. Elég sz@r az olyan tanár, ha az első alkalommal van katalógus, utána meg semmi nincs. Ennek az az eredménye, hogy az ötödik héttől szépen lassan fogyatkoznak az emberek előadásról. Gyakorlatoknál ha nem vagy ott első alkalommal, nem maradsz le semmiről! A gyakorlatok, főleg első éven a tankörök alapján van beosztva! (Mondjuk később is =)) Pl.: egyes, hármas tankörnek páratlan héten (kettes tankörnek nincs gyakorlat első héten), páros héten kettes tankörnek van gyakorlat (egyes-hármasnak nincs). De ez csak egy példa. Ha valaki lemaradt, lehet menni pótolni más tankörbe, tanárnak szólsz, hogy mi újság volt. Nem fogja azt mondani, hogy "húzz a francba!" Fél év vége felé egy két tárgyból szokott lenni gyakorlat pótlási lehetőség, ez abból áll, hogy beadandó feladatokat kell megcsinálni (tetemes mennyiségben), és az elmaradhatatlan gyakorlatokat meg valamelyik nap igen késői időpontban (18.00-20.00) megtartják, aki nincs ott, na annak tényleg "viszlát" van...
A fontos infókat pedig megkérdezi egy olyan embertől, akivel épp elkezdett barátkozni, hogy "Te figyelj már, nem voltam első pár napban, tanárok mit mondtak, mik a követelmények, zh-k mikor lesznek?" és kb. ennyi. Telefonszámok, honlap címek, e-mail címek, stb meg fent van az egyetem honlapján, csak ahhoz ész is kell, hogy az ember megtalálja őket.
ME-GÉK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!