Abszolutórium után teljességgel lehetetlen hogy kiderül valami mégis hiányzik? Egy tárgy egy aláírás egy jegy akármi bármi? Vagy abszulotórium meglett innentől ez kőbe vésett?
Figyelt kérdés
2021. júl. 9. 05:44
1/5 anonim válasza:
Abszolutórium csak akkor van, ha minden tárgyad és jegyed be lett írva a Neptunba, valamint megvan a kért kreditszám. :) Szerintem ha beírták az abszolutóriumot, akkor teljesen rendben vagy, ne aggódj.
2/5 anonim válasza:
Három diplomám van.Nekem egyszer volt ilyen, államvizsga után, de még diplomaosztó előtt derült ki. Egyeztettek a tanszékkel, utólag beírták.
Mindez még egy előző világban történt, 2005-ben.
3/5 anonim válasza:
Nekem nehéz éjszakák utân szoktak ilyen álmaim lenni hogy valami tantárgyból még vizsgáznom kell és persze sekmit nem tudok :D nagy megkönnyebbülés felébredve konstatálni hogy 5 éve lediplomáztam :D
4/5 anonim válasza:
Én rendszeresen (rém) álmodtam egy tárggyal amit nem teljesítettem, és az ezzel járó balhéval, a vicc az, hogy nem is volt olyan tárgyunk.
Záróvizsga után szerencsére elmúlt.
5/5 anonim válasza:
Ha megállapították, hogy abszolváltál, onnantól kezdve nem kérhetnek számon még egy tárgyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!