Vidéki városban önköltséges gazdálkodási és menedzsment BA.
2021. júl. 6. 11:14
3/8 anonim válasza:
Tehát alig van meg a minimum pontod. Izgulj csak! :)
2021. júl. 6. 13:52
4/8 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó!
Sosem késő elkezdeni tanulni.. 😊
2021. júl. 7. 10:48
5/8 anonim válasza:
Kedves kérdező! Ne törődj a 3-mas számú válaszolóval, az ilyenek irigyek mert valószínűleg otthon lopja a napot. Sok sikert kívánok!:)
2021. júl. 7. 21:36
6/8 anonim válasza:
Sok sikert kívánok én is, nekem is az érettségim rosszul sikerült, jeles tanuló voltam végig és úgy izgultam, hogy rettenetesen elrontottam. Egy érettségi semmit sem befolyásol, engem még pár éve olyan 294-295 pont körül vettek fel még annó fizetősre önköltségesre, és olyan jól tanultam, hogy egy év múlva már államira át is vettek, és még demonstrátor is lettem. Ezek a pontok semmit nem jelentenek. Szurkolok🙏🙏🙏 Majd îrd meg, hogy sikerült-e!!! Hajráá!!!
2021. júl. 7. 23:51
7/8 anonim válasza:
Igen, nyilván nincs két diplomám. A legkönnyebb alaptalan feltételezéseket állítani, amiből teljesen irreleváns következtetést vonunk le, ugye? Aki nem azt mondja amit hallani akarunk, az csak és kizárólag irigy lehet. Kicsit elcsépelt ez is már.
2021. júl. 9. 08:27
8/8 anonim válasza:
Árad belőled a rossz indulat... jajj azért mert nincs 450 pontja a kérdezőnek, ezért hátba kell támadni? Hát képzeld sajnos érettségi alapján van a pontszámítás, és ha az ember épp azon a napon rosszul kel fel, vagy akár izgul sajnos nem mindig a legjobb teljesítményét hozza. De gondolom te fantasztikusan megírtad az érettségit és élvezed lenézni az embereket, akiknek nincs annyi pontjuk.
És képzeld, én már a harmadik diplomámat kezdem el, és nekem is viszonylag kevés pontom volt, mégis viszem valamire. :D Erről ennyit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!