A Debreceni Egyetem adatbázisához hozzáférek otthoni IP címről, ha diák vagyok?
Igen, én is így csináltam a szakdolimat. A könyvtár oldalán megtalálható a menete. Mindent úgy csináltam, és tudtam használni az összes aktuális adatbázist a járvány alatt (tavaly nyáron is).
Járvány előtt viszont nem lehetett az összes adatbázist használni,csak adottakat, amelyek a könyvtár oldalán jelölve voltak.
Ha szakdolgozatokat akarsz megtekinteni, akkor azt is lehetett járvány alatt, de előtte azt sem, és úgy látom, hogy ezt most sem lehet.
Ezek szerint most, hogy már nincs vírus és személyesen is látogatható a könyvtár, továbbra is megtekinthetők a szakdolgozatok?
Kb.1 hónappal ezelőtt próbáltam, de nekem akkor nem hozta már be. Vagy valamit nem jól csináltam volna?
Most jelenleg elérhető nektek?
Úgy, hogy egy ott tanuló barátod besétál a könyvtárba és kikölcsönzi magának/neked a könyvet.
6os engem is érdekelne a válasz. Elérhetők most online a szakdolgozatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!