Bme , Bge gazdálkodás és menedzsmentről milyen tapasztalataitok vannak?
Szia! Én BME gazdmenre járok, ez volt a második évem. Ha tényleg érdekel ez az irány, akkor alapvetően ajánlom, de tényleg tanulós, nehéz a nagyon sok zh év közben!! Nekem az első féléves közgáz volt nagyon idegen, nehéz, konkrétan megbuktam, de ez tanár függő is. Másodjára egy nagyon jó tanárnőt kaptam, mindent érthetően magyarázott, órákon gyakoroltunk, ismételtünk, ha kérdés volt válaszolt. Nem tudom a BGE-n van e, de itt van a 4., 5. félévben van egy projektfeladat nevű tárgy, amiben már elkezded a szakdolgozatodat nagyvonalakban kidolgozni...ez kinek jó, kinek rossz nyílván. Aki tudja mit szeretne, annak konkrétan 3 féléve van felépíteni a szakdolgozatot, de ha sokfelé érdeklődsz (én) vagy nincs konkrét téma ami mélyebben érdekel, akkor sajnos már most el kell köteleződnöd. Amugy persze "gyakorlásnak" jó.
Ha van bármi kérdésed szívesen válaszolok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!