Milyen tapasztalataitok vannak a Károli és az SZTE jogi karáról?
Köszönöm a válaszod!
Én is egyre több helyen látom, hogy mennyire népszerű lett a jog, ezért egyre nehezebb érvenyesülni, viszont több jogász is van az ismerettségi körömben, akik eléggé változatos munkákat végeznek. Szerintem (és ebben ők is megerősítettek) a jogi diploma ad egy erős alapot, amit utána számos területen hasznosíthatsz. Nekem nincs még konkrét elképzelésem, hogy milyen irányban szeretnék elhelyezkedni, és mivel ez elég sok lehetőséget nyitva hagy, ez lett a legszimpatikusabb.
(Plusz manapság szinte minden ismertebb szakra ráhúznak az általad említett jelzőkből minimum egyet, aztán mégis folyamatosan végzik el emberek és boldogulnak azzal a diplomával. Nem mondom, hogy teljesen alaptalanok, de szerintem, ha tényleg szeretnél azzal foglalkozni, nem szabad, hogy ezek bizonytalanítsanak el.)
azt elfelejtettem mondani , hogy a Károli elvileg mostmár nagyon jó lett és a dobogón is rajta van , azt hiszem ez a felvin is fent van . Régen nagyon rossz híre volt , de manapság felzárkózott. Engem egyedül a vallásos dolog zavart .
Igen , egyetértek veled , én is főleg itt látom , hogy minden szakra ezeket a jelzőket aggatják , de azért érdekelt más meglátása is ezzel kapcsolatban :) .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!