PTE MIK mérnökinformatikusok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Aki idén ide jelentkezett annak hány pontja van nagyjából?
Van fbn ez az érettségis csoport de én ott nem vagyok benne mert már 2 éve érettségiztem.😅 Csak viszonyítani szeretnék, hogy lassan felmondhatok-e a munkahelyemen vagy várjak még?!😆
2021. jún. 25. 14:35
1/7 Vodafonelive válasza:
1 honap mulva tudod meg a ponthatarokat. Nem tudni mennyi a ponthatar de a Pollackon nagyon felkapott lett a mernokinfo az utobbi evekben. Sok sikert a bekeruleshez! :)
2/7 A kérdező kommentje:
Igenigen tudom, csak izgulok és gondoltam hátha van valaki aki megosztja velem az ő eredményét😇
2021. jún. 25. 19:51
3/7 A kérdező kommentje:
És köszönöm kedves vagy😊
2021. jún. 25. 19:51
4/7 anonim válasza:
Szia, nekem 374 pontom lett, ezt a szakot jelöltem elsőként.
(Nem tudom nézted-e, de tavaly 294 volt a ponthatár egyébként)
Te mennyire számítasz?😊
5/7 A kérdező kommentje:
Wow gratulálok de ügyes vagy!!😍😍😍 Nekem ettől jóval gyászosabb, 318 pontom lett😅 Nagyon izgulok nehogy emelkedjen így hirtelen😳
2021. jún. 28. 06:18
6/7 anonim válasza:
Én is gratulálok neked🥰 Nem gyászos, és szerintem elég is lesz, drukkolok hogy sikerüljön🥳
7/7 anonim válasza:
318 pont szerintem is elég lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!