Javítsák a 4-es vizsgajegyen?
Ma vizsgáztam 4-es lett, viszont 5-öst akartam szerezni sokat is tanultam rá, viszont volt egy kérdés, ami megfogott eléggé. A javító vizsgáig foglalkoznék még vele annyit, hogy biztos meglegyen az 5-ös. Ezen kívül már egyébként is csak egy vizsgám van. Kreditindexem egyébként,
így is bőven az ösztöndíjhoz elvárt fölött van, nem sokat változtatna, ha 5-ös lenne. De azért mégis zavar a 4-es, mert úgy érzem, így nem teljes a tudásom. Szerintetek?
Ha jelesre hajtottál, és a tanár tudja is, hogy jó vagy a tárgyából, akkor mindenképp.
Nekem is volt, amiből nem fogadtam el a négyest. Amikor mondtam, hogy köv vizsgára jönnék javítani, csak annyit mondott a tanár, hogy szólhattam volna előbb, akkor nem írja be. Mindegy.
Most pedig a beugróm volt (2x)4-es, és kérdeztem, hogy lehet-e javítani, de azt a választ kaptam, hogy elegendő majd a tételhúzásnál.
Na, szóval én mennék :) Legalábbis van olyan tárgy, amiből nem lenne elég a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!