Tudnátok sulit ajánlani?
Xántus János. Nem túl erős (olyan közepes) és ha jól tudom fizetős is.
Az Alternatív Közgazdasági Gimnázium elég erős, oda nem olyan egyszerű bekerülni.
Nem olyan hajtós iskola még a Petőfi, de arról nem túl jó dolgokat hallottam, az Ady Endre Gimnázium (emlékszem, én ezt olyan mentősulinak írtam be, de a szóbelin szépen alá is ásta magát a szememben:D), Egyetemi Katolikus Gimi (egy rakat osztálytársam odament), 17. kerületi Kőrösi, Ward Mária (könnyű bekerülni, de nem rossz elvileg).
Ezen az oldalon olvashatsz véleményeket gimnáziumokról:
Az iskoláknál a legörgethető listában a következő sulik fizetősek: AKG (elég erős iskola), Európa Alapítvány (EAKI), Kürt (ismered), Politechnikum (amúgy gimnázium), Xántus (két tanítási nyelvű, itt a féléves alapítványi támogatás annyi, mint máshol a havi). Ezenkívül az Osztrák Gimnázium és a Lauder is fizetős. A leírásod alapján még a Budapesti Innovatív Gimnáziumról is érdemes elolvasnod a véleményt, az általános iskola utáni képzésük nem fizetős.
Szóbeli vizsgatapasztalatok itt:
#2!
Belefér, igazából 1 évről lenne szó. Milyen a Waldorf például?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!