Ilyet megtehet ez a tanár?
Egyetemista vagyok. Kellett készítenem egy esettanulmányt egy diákról, tesómról készítettem.
Az x órát vezető tanár elfogadta és megkaptam az aláírást a neptunban. Nos, mivel ez egy olyan gyakorlati óra, amihez kötelező egy pszichologiai elmeleti óra is. Azonban, az elméleti pszicho orat tartó tanárnak (legyen ő Y) is el kellett küldeni a tanulmányt, mivel az x tanár nem küldte el neki azt, hogy milyen jegyet is kaptam rá. Erre ír Y nekem és az egyik szaktársaimnak, hogy miért másoltuk le egymást. Ezzel, csak az a gond, hogy egyáltalán nem lett lemásolva. Ez miatt a szaktársam is meg haragudott... Írtam emailt az Y-nak, hogy nem lett lemásolva és tényleg van testvérem (mert ezt se hitte el), ha kell be is bizonyitom személyi igazolvánnyal. Y még az utolsó vizsgák előtti tanítási héten iratott velünk Zh-t, ami 2-es lett (20 perc volt rá, 50 kérdés ebből a 25 kérdés kifejtős es a másik "tipmix", lehetetlen volt befejezni 20 perc alatt, örültem, hogy 2-es lett). Szóval 2-nél rosszabb jegyet elvileg nem adhat. Azonban, vissza írta emailben, hogy írjam újra a tanulmányt és új struktúrában készítem el akkor talán megadja jegyet...zárójelben megjegyezte, hogy ha nem csinálom meg akkor tudom mi lesz a vege...
Ezt megteheti, hogy fenyeget a megbuktatással, ha a másik tanárnál 4-es lett ez a tanulmányom és Y-nál, azaz nála 2-es lett a ZH-m? Tényleg, nem másoltam le, nagyon max formailag hasonlít a szaktársaimhoz, de akkor sem ugyan olyan,meg ha hasonlít akkor az miért baj, hiszen nem ugyanaz a kettő?
A lényeg meg egyáltalán nem ugyan az, nagyon maximum annyiban hasonlít az én választottam és a szaktársamé, hogy mind a ketten szeretnék sportolni, de még tesóm hobbi szinten (futni szokott járni a kutyákkal 1,5 - 2 órát és néha torna gyakorlatokat végez itthon), addig a szaktársam választottja versenyszerűen sportol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!