Belefér egy tábor egyetem előtt?
Belefér, ne aggódj!
Maximum akkor lehet kérdés, ha albérletet kell keresni, azt sosem lehet elég korán elkezdeni.
Én július elejétől augusztus 3-6 körülig nem voltam otthon abban az évben, amikor felvételiztem. Rengeteg ügyet kellett intézni, pl kolihoz beszkennelni a család minden tagjának a lakcímkártyáját, tesóktól iskolalátogatási/születési anyakönyvi kivonat, szülőktől jövedelemigazolás stb. Rengeteg mindent kellett csinálni, de igazából a családom otthon tartózkodó tagjai nagyon segítőkészek voltak. Neptun regisztráció stb ezekhez nem kell otthon lenni.
Szerintem belefér, de számíts arra, hogy majd a táborból foglalkoznom kell ilyesmivel is.
Köszönöm az eddigi válaszaitokat!
Már most elkezdtük nézni a lakásokat, így azzal nem lesz probléma remélem, de az is benne van, hogy első évben kolis leszek, van egy olyan lehetőség, hogy ha első helyen jelöltem a szakot akkor 1 évig ingyenes. Ezt szerintem jó lenne kihasználni, meg nagyobb az ismerkedési lehetőség is.
Esetleg emlékeztek rá, hogy a papírok intézése milyen határidőhöz volt kötve?
Valamint még egy kérdés, szerintetek, ha táborban is kell interneten keresztül ügyet intézni arra elég a telefon, vagy mindenképp vigyek laptopot is?
Igazán nincs mit!:) nagy gratula a felvételidhez és kitartást kívánok a tanulmányaidhoz!
Egy mától túl a felén orvostanhallgató
Azért sejteni lehet, hogy x pont felett bent vagy e vagy sem.:)
Köszönöm szépen , van benne egy pár óra tanulás . De eddig nem bántam meg.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!