Ilyenkor mit célszerű tenni?
Ilyenkor érdemes összehasonlítani a dolgozatod olyanéval, aki nem 1-est kapott és ha azt látod, hogy tényleg jók voltak a válaszaid és másnak ugyanazt elfogadta, akkor szólhatsz a tanárnak, hogy legyen szíves még egyszer megnézni, mert úgy adott 1-est, hogy közben jobb volt ennél.
Nem akarlak elszomorítani, de az is lehet, hogy hiába tanultál rá sokat, attól még tényleg nem lett jó a dolgozatod és azért kaptál 1-est. Ezért is érdemes ellenőrizni. Ciki lenne úgy panaszkodni az osztályfőnöknél, hogy közben valóban nem érdemeltél jobb jegyet.
Persze ha biztos vagy benne, hogy nem így van és csak szivat a tanár, akkor fordulj az osztályfőnökhöz, ő hátha tud neked segíteni.
Biztos vagy benne, hogy 1.74-re nem kapod meg az elégségest? Én tisztán emlékszem rá, hogy kilencedikes koromban 1.58-al mentem át fizikából.
"Panaszkodni" pedig már tényleg csak akkor kezdj akárkinél is, ha biztos vagy abban, hogy olyan válaszid is lehúzta a tanár, amik helyesek voltak. Az, hogy te úgy gondolod, hogy jókat írtál csak egy dolog, tényleg próbáld meg valaki más válaszaival összehasonlítani. Ha olyan dolgokat nem fogadott el, amit másoknak igen, akkor én a helyedben inkább az igazgatóhoz fordulnék, ugyanis ezzel az osztályfőnök sem tud tulajdonképpen mit kezdeni azon kívül, hogy szól a kollégának (aki erre vagy csinál valamit vagy nem), illetve továbbítja a panaszod az igazgatónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!