Csak nekem furcsa, hogy ha itt megkérdezi valaki, hogy kinek milyenek lettek az érettségik mindenki azt írja, hogy 440 felett?
Én tavaly érettségiztem 410 pontom volt, egy baránőm idén 308 pontot szedett össze.
Akiknek átlagosabb eredményekk születtek lehet, hogy nem olyan örömmel kürtölik szét, ezért nem hallani.
Az iskolától, oktatástól, meg tanulótól függ, hogy hány pontja lett.
Én is most érettségiztem, tanárira jelentkezem, emelt kémiát és emelt bioszt írtam. A kémia nem lett fényes, de a biosz felhúzza, így 408 pontom lesz.
Osztálytársaim közül nekem is van aki pl.pszichológiára jelentkezett és 443 pontja van, de olyan is van aki 397et írt.
De egyet értek az előttem íróval. Akinek nincs kiugróan jó eredménye, vagy csak nem elégedett azzal amit írt, akkor nem valószínű, hogy akár csak anonim felhasználóként is hangoztatni fogja.
7/7 nek amúgy igaza van!!
Nem az számít, hogy hány pontunk van, hanem hogy felvesznek-e oda ahova menni szeretnénk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!