Szerintetek mekkora esély van rá hogy felvesznek? PTE-ETK (gyógytornász)
PTE -ETK gyógytornász szakára jelentkeztem Szombathelyen. Nagyon elrontottam az érettségimet, ha jól számoltam maximum 380 pontom lesz. Szerintetek van esélyem bejutni? Az a gond, hogy ha jól tudom csak 20 embert vesznek fel államira. Tavaly itt 280 volt a minimum ponthatár.
Valaki aki esetleg oda jár, hány ponttal kerültél be? Ha nagy csoda folytán mégis felvennének mire számíthatok? Érdekelne a véleményetek
Hát nagyon elrontottam őket , a kettő amit néznek 5 lett abból az egyik emelt, de a többi nem lett jó lett egy 4-esem és kettő 3-as, szóval nagyon szomorú és csalódott vagyok
Egyébként kb 375 pontom lesz ezen a szakon a Felvis pontszámító szerint😅 úgyhogy nagyon nincs esély hogy felvegyenek
Nekem 350-351 pontom lesz és csak a PTE képzésit jelöltem meg. Nem lettek túl jól az érettségik, én nem is élem magam bele. De Szombathely nem annyira népszerű hely, azt ne felejtsük el, szóval esély van, már csak a többiektől függ.
Szombathelyen kívül mit jelöltél?
Kedves #9-es esetleg nem tudsz még valakiket akik szintén oda jelentkeztek, hogy nekik hány pontjuk van?
Eléggé parázok, mert tudok olyat aki 430+ ponttal jelentkezett ugyanerre a szakra
Mondjuk remélem az ilyen kivételes eset és a többieknek alacsonyabb pontja van😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!