Láttam már régen volt kérdés, mostanában van valami friss vélemény a Lónyay Református gimnáziumról? Minden érdekel igazábol, a tanárok, a diákok és milyen szintű az oktatás?
Emlékszem volt egy életvidám lány, aki álmokkal,tervekkel jött a Lónyayba. Szorgalmasan tanult, de a tanár szerintem irigy lehetett és mindig lepontoztak hiába irt sokat és jót 2 jeggyel rosszabbat kapott ,mint egy gyenge tanuló. Aztán egy idő után nem bírta. Sírt és sírt az iskolalépcsőn, néha már nem lehetett tovább eltussolni fel kellett hívni az édesanyját . Utána a pszichiátrián kezdtek kezelni...
Egy másik diák anorexiás lett, úgy ,hogy a mai napig nem tudott belőle meggyógyulni, hála a nagy keresztényi osztályközösségnek és a segítőkész tanároknak...
És ha meg csak gyenge lenne, akkor tudnád azt csinálni,hogy különtanárhoz járatod, de itt arról van szó,hogy ki szeretne egy olyan iskolába tudni a gyereket ahol mind a tanárok, mind a diákok kiszívják belőle a boldogságot? Senki ! Meg a tanárok sokszor egymással is veszekedtek és gyűlölködtek. Szép minta. Egy szó mint száz ennél meg egy szakközépiskola is jobb tényleg . Ide semmiképp ne vidd a gyerket. Én legalábbis nem vinném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!