Tudnám-e teljesíteni így is a BME mérnökinfo szak elsőéves fizika követelményeit?
Figyelt kérdés
Felvételinél a BME mérnökinfot írtam be első helyre, nagy valószínűséggel be is jutnék rá.
Első évben - ahogy a mintatantervből láttam - van fizika1 és fizika2, amiktől kicsit félek.
Gimnáziumban matekot és infot tanultam emelt szinten, fizikát azt csak középszinten és azt is csak 11. osztályig.
Kérdésem: érdemes-e annak ellenére odajelentkeztem, hogy az utóbbi egy évben nem tanultam semmi fizikát? Mennyire nehezek/teljesíthetők ezek a tárgyak egy olyan valaki számára, akinek inkább matekból/programozásból vannak jó alapjai?
2021. máj. 23. 01:38
1/4 anonim válasza:
Persze, amúgy is kutya nehéz lesz az egyetem, nem a fizika fog osztani szorozni :D ha a matek megvan akkor meg a fizika nem bonyolult
2/4 anonim válasza:
A fizika egy viszonylag egyszerű tantárgy mérnökinfón.
Nem nehéz az anyag. Nagyrészt érettségin előforduló feladatok vannak a Fizika1ben.
Szerintem első félévben a Digitálistechnika sokkal nehezebb tantárgy lesz.
3/4 anonim válasza:
Elég nehéz lesz, de minden anyagot megtalálsz hozzá könyvtárban/neten, plusz le is adják előadáson, so ha nem lustulod el, sima liba.
4/4 anonim válasza:
Nálunk BME-n mindent az alapoktól kezdtünk, igaz gyorsan haldtunk. Szóval ha VIK is ilyen akkor ha figyelsz és tanulsz akkor sima ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!