BME-GTK-n kinek mi a tapasztalata?
Szia
Engem idén vettek fel a BME-GTK-ra, egy ponttal csúsztam le a Corvinusrol, amiért szomorú voltam,de kellemesen csalódtam a BME-ben. A hallgatói közösség a legjobb szerintem az országban, a mentorok rendkívül segítőkészek, én nekem a 7 tanáromból csak 1 van aki nem olyan jó előadó. Hetente vannak közös bulik, mindenki közvetlen és jófej. Tanulni kell az tény, de nem fogsz beleszakadni. Szerintem jól fogod érezni magad.
A zh-kat és vizsgákat leszámítva semmi nem volt online. Nekem 1-2 matek gyakorlat,de csak azért mert Covidos lett a tanár.
Azt hittük mi is,hogy online laza lesz vizsgázni és Zh-kat írni...hát..gondoskodtak róla hogy ne legyen könnyebb dolgunk.
Én is nagyon ajánlom a GTK-t,imádni fogod. Mindig mindenben segítenek neked,érzed,hogy tartozol valahova ,elég nagy az összetartás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!