Hogy ment az emelt infó népeim?
Nekem lenne egy gyors kérdésem.
Én C#-ban csináltam a programozást, és az azonosítós mappába beleraktam az egész mappát, ami a repos-ban szokott lenni. Ez baj?
szerintem a nagy része egyszerű volt, őszintén sokkal nehezebbre számítottam (mint kb. az összes eddigi érettségin), de az előző évieket elnézve lehet hogy nem voltak túl valósak az elvárásaim. :D
a diasoros feladatnál külön tetszett az ábrarajzolgatós rész, nem igazán csináltam még ilyet, de kifejezetten élveztem a kenus bábut rajzolni. a szöveget igazítgatni már annyira nem, de az mellékes.
ámde
mégis mi az istenverte szögesdróttal kivert román kutyafasz volt az adatbáziskezelésnél az a hatos feladat?
pont ugyanazt csináltam, mint amit gyarorlás során hasonló feladatoknál tettem az előző érettségi sorokban, ellenben itt elment az Access esze és 8 millió rekordos lekérdezést adott vissza
jóbarátomnak meg fél órát számolt, és utána visszaadott egy elméletileg jó eredményt
Megoldókulcs alapján 75-90% között bármi elképzelhető, emlékezetből javítással.
PowerPoint az kb. 23/30 pont lesz, az ábrás feladattól a hajamat téptem ki konkrétan. Az Excel az ment, szerintem az 14/15 lesz. Access szintúgy 23/30 lesz, de ha az 5. feladatban a sum(ev) = 42189 is jó feltételnek akkor 25/30 lesz. A programozásban meg csak a 6. b) az ami nem ment, szóval az tán 42/45 is lesz.
Szóval ja, ilyen 90-110 pont full reális, attól függően, hogy elfogadhatóak-e az alternatív megoldások.
#3: 6-osban SQL-ezni kellett vagy egy IN-nel és egy NOT IN-nel vagy egy egyenlőséggel és egy NOT IN-nel. Oktatas.hu-n fent van reggel 8 óta a megoldás.
4-es vagyok, végül 91% lett, mert a prog maxpontos lett.
Accessben meg egészen mást rontottam el mint emlékeztem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!