Egyetemi záróvizsgán a bizottság látja a hallgató korábbi érdemjegyeit?
Igen. Minden tagnak kinyomtatjak minden tantargybol az eredmenyeidet az elmult evekbol, es mikozben vizsgazol, azokat nezik folyamatosan, hogy milyen keresztkerdeseket nyomhassanak be, hogy megbukjal.
(Nem, nem latjak...)
Nyilván egyetemfüggő, lehet, hogy van, ahol igen (amíg régen volt index, azt lehetett lapozgatni).
A diploma minősítésébe a legtöbb helyen beszámít a görgetett tanulmányi átlag, azt mindenképpen ismeri a bizottság, de hidd el, tényleg nem érdekel senkit, nem fogják rosszabbra értékelni a záróvizsgádat csak azért, mert korábban nem teljesítettél túl fényesen.
Oké, köszi a válaszokat!
Egyébként én fordítva képzeltem, 1-es, arra gondoltam, hogy ha látják (egy laptopon), akkor majd olyat kérdeznek, amit elvileg tudok:D Egyébként szerintem nem olyan abszurd kérdés, nagymamám mesélte, hogy amikor ő ment vizsgázni, akkor vitte az indexét, és egy-egy tanár úgy vizsgáztatott, hogy megnézte, hogy az alanynak milyen az átlaga, kérdezett 3-at, és az alapján adott valami jegyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!