Debreceni Egyetem Felsőoktatási szakképzés - Gazdálkodás és menedzsment szakot mennyire éri meg elvégezni?
A leírások alapján tetszett a szak leírása, viszont kicsit tanácstalan vagyok.. mennyire éri meg ezt a szakot elvégezni? A későbbiekben el lehet- e vele helyezkedni? Nagyon megköszönném, ha valaki, aki korábban elvégezte ezt a szakot írna részleteket magáról a képzésről, és esetleg aki ezzel a végzettséggel elhelyezkedett már.
Előre is nagyon szépen köszönöm! :)
El lehet, a gazdasági szakok nagyon mennek most, jól is keresnek viszonylag.
Azonban figyelj rá, hogy ez felsőoktatási szakképzés, ergo nem kapsz diplomát. Akkor már érdemesebb lenne a Bsc-t elvégezni ugyanezen a szakon véleményem szerint, és diplomád is lesz.
Kedves 3/3 “el fogod bukni”
Köszi a “pozitív” kommentelést.
Kérlek fejtsd ki véleményed.
Kedves kérdező
Hasonló dilemmában vagyok Pesten
Én olyat olvastam, hogy BSc felvetelinel ez a szak ad pontot VAGY az érettségid, tehát nem adódnak össze ami miatt össze vagyok magam is zavarodva hogy mi a jó .
6:
Attól függ. Ha nagyon jól sikerül és legalább 80%ra a bizonyítvány vagy mit adnak, akkor simán összejön ebből 400 pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!