Határidő után, akár kérvénnyel is be lehet adni új egyetemi jelentkezést?
Nem.
Amit tehetsz, hogy nem töltöd fel határidőre a bizonyítványokat, így érvénytelen lesz a jelentkezés, póttal jelentkezhetsz, és nem csúszol egy évet. Viszont pótos hely lutri, és szinte kizárólag ktg-s.
De érdemes mérlegelni, mert a foszk szinte azonos tantervvel dolgozik. Keresd meg az adott intézményt, hogy ha most arra kerülsz be, fogadnak-e el kreditet majd az alapon.
#4: Pont ezen gondolkodtam. Mérnökinfóra akartam menni, úgyhogy megvárom a pótfelvételit és ha meghirdetnek ilyen felsőoktatásit, akkor felhívom az egyetemet, mennyire tudok krediteket átvinni. Sajnos eleve két évet kihagytam, nem szeretnék még egy évet várni már.
Köszi :)
Bár pesti vagyok, onnan utólag csak a Gábor Dénes szokott felvételit hirdetni, távoktatásban van Egerben és Miskolcon is, de azt sem szokták pótfelvételiben elérhetővé tenni a felsőoktatási szakképzést.
Valahogy nem gondolom, hogy a GBF-ből átvennének Óbudaiba, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!