Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » BME vagy SZTE? Pest vagy...

BME vagy SZTE? Pest vagy Szeged? Érveket kérnék:D

Figyelt kérdés
2010. aug. 23. 21:38
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
kecskeméti vagyok, kb ugyanannyi :P
2010. aug. 25. 23:01
 12/17 anonim ***** válasza:

"Matematikuskent ehenhalsz... kiveve ha a szerencsejatek zrthez kerulsz be valoszinusegi elemzonek." - by egyik tanarom:D

Amugy en a tudomanyegyetemre szavaznek.

S.

2010. aug. 27. 18:56
 13/17 A kérdező kommentje:
utána még akármi is lehet belőlem...
2010. aug. 28. 13:19
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Ki az a hülye, aki szerint egy matematikus éhen hal? Nézz már utána, hogy mennyi helyen kell matematikus, és, hogy mennyi mindennek az alapja a matek. Ha én vágnám a matekot, simán mentem volna matematikusnak.

Am SZTE bolyai intézet neve senkinek nem mond semmit? Mert BME-n ilyet nem tudnék megemlíteni...

2010. szept. 1. 00:04
 15/17 anonim ***** válasza:

Mutass mar allashirdetest, ahol kifejezetten matematikust keresnek. Linket! (Nem azert mintha nem lenne, csak komolyan erdekel, en meg lusta vagyok utananezni:D)

S.

2010. szept. 2. 09:38
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
írd be google-be bazki! egyébként a matematika mindennek az alapja, tehát ha elvégzett egy matek szakot utána 2. szaknak felvesz mellé valami mérnökit, és igen kiváló eredményeket fog produkálni.
2010. szept. 2. 10:47
 17/17 anonim ***** válasza:

Ne bazkizzá! Ird be nagyfeju! Mutass egy linket! Latod matek + (plusz!) még egy szak!

De mindegy... letagadom, h egy retardalttal vitatkozom, foleg azert mert belem kotottel, holott nem en mondtam, hogy nem talalnak munkat!

S.

2010. szept. 3. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!