BME vagy SZTE? Pest vagy Szeged? Érveket kérnék:D
"Matematikuskent ehenhalsz... kiveve ha a szerencsejatek zrthez kerulsz be valoszinusegi elemzonek." - by egyik tanarom:D
Amugy en a tudomanyegyetemre szavaznek.
S.
Ki az a hülye, aki szerint egy matematikus éhen hal? Nézz már utána, hogy mennyi helyen kell matematikus, és, hogy mennyi mindennek az alapja a matek. Ha én vágnám a matekot, simán mentem volna matematikusnak.
Am SZTE bolyai intézet neve senkinek nem mond semmit? Mert BME-n ilyet nem tudnék megemlíteni...
Mutass mar allashirdetest, ahol kifejezetten matematikust keresnek. Linket! (Nem azert mintha nem lenne, csak komolyan erdekel, en meg lusta vagyok utananezni:D)
S.
Ne bazkizzá! Ird be nagyfeju! Mutass egy linket! Latod matek + (plusz!) még egy szak!
De mindegy... letagadom, h egy retardalttal vitatkozom, foleg azert mert belem kotottel, holott nem en mondtam, hogy nem talalnak munkat!
S.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!