Méltányossági kérelem, Berzsenyi Dániel Gimi?
Olaszon a 65. voltam a végleges rangsorban, az utolsó bejutott az 57. volt. Megéri méltányosságit írni? Mennyi az esélye, hogy méltányosságival felvesznek?
Minden álmom volt az az iskola, agyon tanultam magam a központira (meg is lett az eredménye), de szóbelin lepontoztak:/ A Teleki Blankába vettek fel végül, de úgy gondolom erősebb iskolába is bejuthattam volna (anyám nem akart erős iskolákat beírni, pedig max hozott pontom, és 81 pontos központim volt - így is egyedül 3 iskolát írtunk be, Kőrösi, Teleki, Berzsenyi).
Teljesen esélytelen, azonkívül ez egy központi, hivatalos döntés. Mégis mire hivatkoznál a méltányossági kérelemben? Hogy hülyék a gimnázium felvételiztető tanárai?
Azt javaslom ezt hagyd magad mögött, koncentrálj a Teleki Blankára.
Szia, egyáltalán nem felesleges a kèrelem. Akik előtted vannak most a rangsorban egyáltalán nem biztos,hogy ebbe az iskolába fognak menni. Mindig van pár hely fenntartva ,hidd el tapasztalatból mondom.
Írj egy normálisan megfogalmazott kèrvènyt az igazgatónak ,nyugodtan írd le mièrt szeretnèl ebbe az iskolába járni,stb. Veszteni valód nincs,ha elutasítják még mindig mehetsz a Telekibe. De mindenkèppen próbáld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!