Szerintetek hogy lesz a ponthatár gyógyszerészen?
Figyelt kérdés
380 volt tavaly, ugye az a minimum.
Most szerintetek fel fog menni?
Szerintem nem nagyon, mivel tavaly másfél hónap után volt ennyi most pedig majdnem 1 év és az érettségik sem voltak túl barátságosak. :(
2021. máj. 14. 09:14
1/15 anonim válasza:
Szerintem nem nagyon fog emelkedni. Max pár pontot
2/15 anonim válasza:
Ha 400 körül megvagy, tuti felvesznek.
3/15 anonim válasza:
Elég furcsák ezek a ponthatárok. Tavaly valahol estek, valahol emelkedtek.
Nem tudjuk megmondani. De rendszerint elmondható, hogy ha 10%-al több pontod van mint a tavalyi minimum akkor nem kell aggódnod.
4/15 anonim válasza:
Mondjuk ez a 10% egy 400 pontos szaknál elég meredek rászámolás. :D
5/15 anonim válasza:
Ha szeretnéd írok rá függvényt :)
6/15 anonim válasza:
Én úgy számoltam annó, hogy az utolsó 5 év ponthatárai közül a legmagasabbat elérjem, és akkor tuti felvesznek. Így is lett.
7/15 anonim válasza:
Szerintem a SE-en nőhet a ponthatár, mert elég sokan jelentkeztek, de ki tudja. Mivel az érettségik nem voltak nehezek, ezért elképzelhető növekedés.
8/15 A kérdező kommentje:
Nem lesz 400 körül
Inkább 385 körül. :(
2021. máj. 14. 22:10
10/15 ÁBerta válasza:
Szerintem Szegeden 380 lesz, mert megemelték a keretszámot 140 főre. Ha ennyit fel akarnak venni, nem nagyon emelhetik a ponthatárt még akkor se, ha könnyű volt az érettségi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!