PTE BTK-t jelölte meg valaki?
Én TTK-t végeztem.
Sose értettem az ilyen szlavisztika meg egyiptológia meg ilyen baromság szakokat. Ezek tipikusan olyan szakok amiket az ott élő embereknek bőven elég ha foglalkoznak velük.
Aránylag kevés itt a piramis meg a sztyeppe. Persze tök jó arra, hogy a szüleitek nyakán eléljetek 30 éves korotokig aztán a karrier csúcsa egy levéltár legyen. :D
Ja, meg el lehet végezni mindenféle szakosodást meg képzést ezekre, és akkor lehet mondani, hogy 8 diplomátok van, de egy poharat nem tudtok arrébb rakni, annyi gyakorlati érzéketek sincs. Nem véletlenül kettesével végzik ezeket a szakokat.
Mi a tervetek szlavisztika szakkal amúgy? :D
Ha én fordító, vagy tolmács akarok lenni, akkor muszáj lesz elvégezni a 3 éves alapképzést.
Miből gondolod, hogy a szüleink nyakán élünk? Vagy fogunk? :D
Te nagyon általánosítasz.🤦🤣
Intellektuális ttk-ás létedre zöldségeket beszélsz.
Ismertél, feltételezem, egy olyan embert, aki nyelvszakot végzett, és mellette bénácska volt.
Nincs sztyeppe...ki az, aki emiatt menne szlavisztikára? 🥴😂
Kettesével végzik el a szakokat...aha.
Én nem aggódom, akikkel eddig beszéltem, elvégezték szép eredménnyel, van állásuk.
Felesleges "kötekedni", amikor nem vagy ebben benne, semmi rálátásod nincs.
Ha te annyira elégedett vagy a diplomáddal, meg ámblokk az egész létezéseddel, minek ontod magadból a hülyeséget?
Van olyan, akit szimplán érdekelnek ezek, és beiratkozik tanulni. Abból baj, még nem volt. Mellette van munkájuk. Én ismerek ilyet is.
Szádba rágták neked is ezt a hülye dumát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!