Örültök az iskolanyitásnak?
Figyelt kérdés
Én nagyon örülök mer megint láthatom a Yetit és a Csillát bunyozni meg minden2021. máj. 8. 13:42
11/14 anonim válasza:
9 és 11, csak hogy megnyugtassalak titeket, lehetőség van az iskolákban kérvényt benyújtani, hogy otthon maradhassanak a diákok. Az én osztályomban a 34 főből már 23 -an beadtuk a kérelmet, és el is fogadták. :) Az igazgató igazolja a hiányzásokat, és szerencsére osztályozó vizsgára sincs szükség, ugyanis már mindegyik tantárgyból van annyi jegyünk, hogy le tudjanak zárni. Plusz a tanárok az órákon élőben közvetítenek majd, pont ugyanúgy, mint eddig, csak amíg ezt otthonról csinálták, most az osztályteremből fogják.
12/14 A kérdező kommentje:
Maradjatok akkor otthon xd de amúgy majd ha érettségin szrt se fogtok tudni megy a rinyálás
2021. máj. 8. 21:24
13/14 anonim válasza:
12-es: online oktatás melegágya a csalásnak.
Amúgy ok, de azt ugye tudod, hogy a jelenléti oktatás mellett digit oktatásra a tanárok nem kötelezhetőek! Mondhatnánk, hogy szerencsétek volt, szerintem nagyon kevés helyen lesz ez így megoldva. Pláne úgy, hogy egy tanár lószart sem keres, miért is erőltetné meg magát, akkor sem kap több pénzt, ha mindenkit átenged vagy mindenkit megbuktat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!